Geplande nesten

Wij zijn bij Rumba op bezoek geweest om kennis te maken!

Wij zijn helemaal fan van zijn karakter!

Rumba is een geweldige knuffelbeer, hij is lief, geduldig, gaat gevechten uit de weg, in huis rustig en op de training wil hij graag werken. Een ideale combinatie voor Liv vinden wij. Daarom willen wij Rumba graag als papa voor ons volgende nest in Lente 2024 !


Wij zijn nog op zoek naar een geschikt gastgezin om een pup bij de plaatsen met de combinatie van Liv en Rumba


Als u op de wachtlijst wilt komen kunt u een mail naar enchantedtalesof@gmail.com

Graag in de mail de volgende punten beschrijven:
De planning voor een volgend nestje is lente/zomer 2024, voor meer informatie kunt u op de pagina Lente 2024  klikken.

Mocht u meer informatie willen kijkt u eerst op de pagina Wachtlijst pup 

Pups:

Onze pups worden in de huiskamer geboren en daar groeien ze ook op, daarmee komen ze meteen in aanraking met de dagelijkse huiselijke geluiden, zoals een tv, de stofzuiger en andere honden, volwassene en kinderen.

Daarnaast laten we de pups uit (als ze oud genoeg zijn) zodat ze ook kennis kunnen maken met het verkeer buiten, verschillende mensen die op straat lopen, richting de markt en naar de hondenschool. Ze komen uiteraard ook bij de dierenarts, bij de oogarts voor ECVO oogonderzoek. De ASCN komt langs en de raad van beheer om de pups te chippen en DNA af te nemen.

Er komt vaak bezoek en de pups worden vast gehouden, opgetild, geknuffeld. Het bezoek bestaat uit volwassen mensen en zeker ook kinderen zodat de pups daar ook aan wennen. 

Wij zijn lid van de ASCN en fokken volgens de regels van de ASCN