Wachtlijst pup

Wachtlijst:


Wij openen pas een wachtlijst als er een nestaankondiging is geweest met de toekomstige ouders.

Voordat je op de wachtlijst komt na een nestaankondiging kunt u eerst een mail sturen met minimaal graag de volgende punten:

Graag in de mail de volgende punten beschrijven:

  • Waarom wilt u specifiek een Australian Shepherd?

  • Wat is uw gezinssituatie (woning, werk, kinderen)?

  • Wat zoekt u qua karakter?

  • Wat wilt u de hond gaan bieden?

Na de mail willen wij kennis maken met jullie gezin, dit kunnen we doen door bijvoorbeeld een kop koffie te drinken bij ons of een wandeling met onze honden te maken zodat jullie ook kennis kunnen maken met het karakter van onze honden. Wij vinden het erg belangrijk dat de klik er van 2 kanten is. Het karakter van de moederhond wordt namelijk doorgegeven en moet bij u passen.

Na deze ontmoeting kunt u kenbaar maken of u op de wachtlijst wilt komen te staan en dit doen wij ook.

Als u op de wachtlijst staat wordt u op de hoogte gehouden van de loopsheid, de dekking en uiteraard de bevalling en de 8 weken dat de pups in huis zijn.

In de 1e week na de bevalling zullen wij de eerste eigenaren uitnodigen die een pup krijgen, zodat ze op bezoek kunnen komen als de pups 2-3 weken oud zijn. Het is mogelijk dat er geen pup bij is ook al staat u op de wachtlijst, dat is uiteraard afhankelijk van hoeveel pups er zijn, karakters van de pups etc.

Wij plaatsen een pup op karakter, bij de geboorte weet u nog niet welke hond er bij u past. Wij willen namelijk een juiste match met het karakter van de pup en de wensen van de nieuwe eigenaren.Voor een toekomstig nest kunt u deze website in de gaten houden, instagram of facebook: Enchanted aussies

Op onze facebook pagina kunt u ook zien hoe de pups van ons afgelopen nest zijn opgegroeid, ook wat we met de socialisatie hebben gedaan.