Voorstellen

Wij zijn Janneke en Victor. We wonen in de mooie provincie Noord-Brabant onder 's Hertogenbosch.

Mijn liefde voor honden begon al van kinds af aan. Ik wilde altijd al graag honden hebben. Toen ik voldoende ruimte kreeg in en rondom mijn huis, ben ik gaan kijken naar een hond die bij mij past. Mijn wens was graag een sportieve hond, die mijn maatje zou worden. Ik ben dus gaan kijken naar werkhonden. De gezondheid, voornamelijk het karakter en uiterlijk en moest mij aanspreken. Het werd een Australian Shepherd die Tristan heet.

Wij zijn erg blij met Tristan. Zijn gezondheid, karakter en uiterlijk hebben ervoor gezorgd dat we van hem een dekreu hebben gemaakt. Sinds 2018 hebben we een dochter van Tristan gehouden uit zijn nestje, haar naam is Liv.

Uit ons eerste nestje met Liv hebben we een teefje gehouden, haar naam is Hailey een red tri teefje.

Uit het 2e nestje van Liv hebben wij Yuna aangehouden, een red merle teefje.

Begin 2021 hebben wij onze kennelnaam aangevraagd en deze is eind april 2021 goedgekeurd! Onze kennel heet: Enchanted Tales of

Wij fokken kleinschalig en zullen af en toe een nestje Australian Shepherd pups in huis hebben. Klik op Pups als u interesse in een australian shepherd heeft, hierin kunt u eerst lezen over het karakter van de hond en wat u de hond moet bieden.

Klik op Geplande nesten voor de verwachte nestplanning. Graag goed doorlezen voordat u een mail stuurt, de meeste vragen zullen dan al beantwoord zijn.

Wij vinden het erg belangrijk dat het karakter aansluit bij de nieuwe baasjes. Daarom plaatsen wij pups op karakter en niet op kleur. Wij werken met een wachtlijst, nadat er een nestaankondiging is geweest.

Naast mijn baan ben ik ook gediplomeerd honden instructrice en heb ik een eigen bedrijf: Woef en click : Hondentraining op maat, en ben ik fotografe van Enchanted fotografie